Přejít k obsahu nápovědy
Centrum nápovědyNávody pro počítač a telefon

Kontrola místa na disku a limitů týmu

Zkontrolujte místo na disku a limit členů týmu a zjistěte, komu se přílohy započítávají.

Snímky z počítače ukazují TaskPal na Macu.

V tomto návodu

Zkontrolujte využití

V nastavení otevřete Využití. U položky Místo na disku je nejdřív využité místo a pak limit. Přehled ukazuje využití vašeho vlastního týmu. V nastavení předplatného uvidíte tarif svého účtu.

Využité místo na disku a limit v nastavení na Macu.
V přehledu využití přejděte k položce Místo na disku.

Jak funguje limit týmu?

Vlastník se počítá do limitu. Pokud je limit tři osoby a tým zatím tvoří jen vlastník, může přidat dva nové členy. Stávající člen nezabírá další místo, když se připojí k jinému seznamu stejného vlastníka. Pokud je tým plný, vlastník si může prohlédnout možnosti tarifu.

Komu přílohy zabírají místo?

Přílohy u úkolů zabírají místo vlastníkovi seznamu. Přílohy ve skupinovém chatu zabírají místo vlastníkovi chatu, i když je chat propojený se seznamem někoho jiného. Soukromé a sdílené seznamy a chaty jednoho vlastníka využívají stejný limit. V každém týmu platí limit příslušného vlastníka. Tarif vašeho účtu se tím nemění.

Co dělat, když dojde místo?

Pokud jste vlastník, zkontrolujte využití a uvolněte místo. Jinak se obraťte na vlastníka. K přesunu úkolu s přílohami do seznamu jiného vlastníka musí mít cílový vlastník místo na soubory úkolu i jeho podúkolů.

Uvolněte místo

Stáhněte si soubory, které potřebujete. Potom smažte komentář nebo zprávu s nepotřebnými přílohami. Smaže se celá zpráva i s přílohami. Místo se uvolní i po smazání úkolu, seznamu nebo chatu se soubory. Dokončením úkolu nebo opuštěním cizího seznamu či chatu soubory nesmažete.

Máte další otázku? Kontaktovat podporu